Pure chocolade is erg gezond en kan verschillende gezondheidsvoordelen opleveren, zoals een verminderde kans op bloedklontering, een verhoging van het goede cholesterolgehalte, een verlaging van de bloeddruk en een verminderde kans op dementie of alzheimer.
Energiek, duurzaam en vooral lekker! Dat zijn de speerpunten in de keuken van Hotel de Baak Seaside. Naast het feit dat goede voeding een belangrijke factor is in het optimaal presteren, is het ook belangrijk dat het lekker is! Wij vinden dat voeding een beleving moet zijn. Onze koks doen hier elke dag hun uiterste best voor.
Ingredienten:
– 2 dl slagroom
– 4 dl melk
– 100 gram glucose (suiker siroop)
– 400 gram pure chocolade
– 150 ml olijfolie
– 1 theelepel zeezout
Materialen:
– Kookpan 25 cm doorsnee
– Weegschaal
– Litermaat
– Bekken
– Garde
– Bewaarbakje
Bereiding:
Aandachtspunten:
Bij melkproducten goed uitkijken dat het niet overkookt.