• Training

    Alle ruimte voor uw training

Creatief en flexibel

Heeft u specifieke wensen voor uw training? De medewerkers van de Baak Seaside helpen u graag, flexibel en oplossingsgericht.

Capaciteit

Zaalruimte voor groepen

De Baak Seaside heeft 20 trainingszalen onder één dak die ruim, licht en sereen zijn. Elke zaal heeft luxe stoelen, moderne communicatiemiddelen met goede geluidskwaliteit en is voorzien van klimaatvoorziening.

Bij bijna alle gasten die naar deze locatie komen, staat het leren, het overdragen van kennis en het trainen van mensen centraal. Dit geeft een bepaalde dynamiek die uniek is voor een zakelijke locatie. 

Bekijk alle ruimtes
flexibel & servicegericht

Optimale leeromgeving

Bij een training komt meer kijken dan het huren van een zaal. Trainers en trainingsbureaus hebben specifieke wensen en behoeften en dat weten de medewerkers van de Baak Seaside maar al te goed. Zij werken al jaren samen met deze doelgroep en begrijpen welke faciliteiten en verwachtingen gewenst zijn. De trainingsgroep krijgt de ruimte wanneer dat nodig is en wij zijn flexibel wanneer een planning anders loopt dan verwacht.

Lees meer over onze gastvrijheid
Reflectie & uitzicht

Uitwaaien op het strand

De Baak Seaside ligt prominent aan de boulevard van Noordwijk aan zee. Met fantastisch uitizicht en brede stranden biedt het hotel en de bijbehorende zalen een omgeving die inspireert en verrijkt. Het strand biedt ook vele mogelijkheden voor sport-, teambuildings- en inzichtsactiviteiten. 

Prijzen

De Baak Seaside werkt op basis van arrangementen. Iedere bijeenkomst is anders, daarom maken we offertes op maat.

Bekijk onze prijzen
Ons hospitality concept

Wat verstaan wij onder gastvrijheid?

De Baak Seaside is meer dan een verzameling ruimtes en zalen. Er is ook een uitstekend hotel voor een verkwikkende nachtrust. In het restaurant kunt u gezond en lekker eten. Maar het echte geheim van de Baak Seaside zijn de mensen. Onze mensen staan altijd voor u klaar met maar één doel voor ogen: het u zo goed mogelijk naar de zin maken.

Lees meer over ons hospitality concept