• Trainingslocatie met overnachtingsmogelijkheden

Uitgerust wakker worden met energie voor een leerzame trainingsdag

De Baak Seaside in Noordwijk is een zakelijke locatie die speciaal ingericht is voor trainingsgroepen. De trainingslocatie ligt prominent aan de boulevard in Noordwijk en heeft vanuit de lounge en vanuit een aantal hotelkamers uitzicht over de brede stranden en de zee. Ideaal voor een trainingstraject van meerdere aaneengesloten dagen. 

De trainingslocatie

De Baak Seaside heeft 20 leerruimtes (trainingszalen) onder één dak die ruim, licht en sereen zijn. Elke zaal heeft luxe stoelen, moderne communicatiemiddelen met goede geluidskwaliteit en is voorzien van klimaatvoorziening. Het hotel heeft 100 hotelkamers waarvan 30 met zeezicht. 

Bij bijna alle gasten die naar deze locatie komen, staat het leren, het overdragen van kennis en het trainen van mensen centraal. Dit geeft een bepaalde dynamiek die uniek is voor een zakelijke locatie. 

Bekijk alle faciliteiten

Flexibel en servicegericht

Bij een training komt meer kijken dan het huren van een zaal. Trainers en trainingsbureaus hebben specifieke wensen en behoeften en dat weten de medewerkers van de Baak Seaside maar al te goed. Zij werken al jaren samen met deze doelgroep en begrijpen welke faciliteiten en verwachtingen gewenst zijn. De trainingsgroep krijgt de ruimte wanneer dat nodig is en wij zijn flexibel wanneer een planning anders loopt dan verwacht. 

Lees meer over onze gastvrijheid
Teambuilding & overnachten

Bouwen aan een groepsgevoel

Door de ideale ligging aan het strand biedt de Baak Seaside een goede omgeving voor teambuildingsactiviteiten. Een teambuilding-activiteit kunnen we ook op maat ontwikkelen. De activiteiten laten we aansluiten op de geconstateerde aandachtspunten en worden uitsluitend als middel ingezet. 

Lees meer over onze sportieve activiteiten

Prijzen

De Baak Seaside werkt op basis van arrangementen. Iedere bijeenkomst is anders, daarom maken we ook offertes op maat. 

Bekijk onze prijzen

Enthousiast over de Baak Seaside?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 071 369 01 79 of via welcome@debaakseaside.nl

Wij staan ook altijd voor u klaar om u een rondleiding te geven. Zo kunt u zelf kan ervaren of de locatie past bij uw wensen. Kom je tijdens lunchtijd, dan krijg je deze van ons cadeau!

Contact