• Vergaderen met overnachting

Hotel met vergaderruimte aan zee

De Baak Seaside is een vergaderlocatie met hotelkamers in Noordwijk die ideaal is voor bijeenkomsten die meerdere dagen duren. Het hotel ligt aan het strand en de centrale lounge en een deel van de hotelkamers kijken uit over zee. Het is de ideale locatie om even in een totaal andere omgeving te gaan werken.

Inzicht door uitzicht

De vergaderlocatie

De Baak Seaside heeft 20 lichte en serene vergaderruimtes onder één dak. Elke zaal heeft luxe stoelen, moderne communicatiemiddelen met goede geluidskwaliteit en uitstekende klimaatvoorziening. Het hotel heeft 100 hotelkamers waarvan 30 met zeezicht.

Bekijk onze faciliteiten

Vergaderen en heerlijk eten

Bij een vergaderarrangement met overnachting bieden wij een vitaal en culinair voedingsconcept. In dit concept staat voedzaamheid, duurzaamheid en beleving centraal. Begin de dag met een uitgebreid ontbijt met verschillende broodjes, zuivel en beleg. Tijdens de lunch serveren wij een uitgebreid buffet met veel salades, groenten en vis. Voor het diner serveren wij een 3-gangen dagmenu. Waarbij altijd de keuze is tussen vlees, vis en vegetarisch.

Lees meer over het culinaire concept
Teambuilding & overnachten

Bouwen aan een groepsgevoel

Door de ideale ligging aan het strand biedt de Baak Seaside een goede omgeving voor teambuildingsactiviteiten. Een teambuilding-activiteit kunnen we ook op maat ontwikkelen. De activiteiten laten we aansluiten op de geconstateerde aandachtspunten en worden uitsluitend als middel ingezet. 

Lees meer over onze sportieve activiteiten

Prijzen

De Baak Seaside werkt op basis van arrangementen. Iedere bijeenkomst is anders, daarom maken we ook offertes op maat.

Bekijk onze prijzen

Enthousiast over de Baak Seaside?

Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 071 369 01 79 of via welcome@debaakseaside.nl

Wij staan ook altijd voor u klaar om u een rondleiding te geven. Zo kunt u zelf kan ervaren of de locatie past bij uw wensen. Kom je tijdens lunchtijd, dan krijg je deze van ons cadeau!

Contact opnemen