• Vergaderen aan zee

Vergaderarragmenten aan zee

De Baak Seaside is een inspirerende plek aan zee waar mensen bijeenkomen om te ontmoeten, te leren en te verbinden. De vergaderlocatie ligt prominent aan de boulevard van Noordwijk aan zee. Met een fantastisch uitzicht op het brede strand biedt het hotel en de bijbehorende zalen een omgeving waar rust en ruimte is om te vergaderen, trainen, werken en brainstormen. 

Bent u geïnteresseerd in het reserveren van een zaal en/of kamers?

Reflectie en uitzicht over zee

De Baak Seaside biedt een totaalpakket. Overnachten kan in het hotel, eten in ons restaurant. Verder zijn er maar liefst 20 lichte en ruime vergaderzalen onder één dak. De Baak Seaside kan zowel onderdak bieden aan kleine groepen, met specifieke wensen, als aan grotere bijeenkomsten en congressen. Vanwege de fantastische ligging aan het strand in Noordwijk is het de ideale locatie om binnen en buiten aan zee te combineren.

Bekijk onze faciliteiten

Serene vergaderruimtes

Alle vergaderruimtes en zalen bij de Baak Seaside zijn comfortabel, modern, sereen en hebben veel lichtinval. Een aantal vergaderzalen zijn voorzien van flexibele wanden. Zo is er altijd een passende zaal voor uw gezelschap. Bij elk vergaderarrangement zijn onbeperkt luxe koffie/thee.sappen, healthy items, vitaal voedingsconcept en gratis wifi.

Bekijk de zalen

Kom een keer langs voor een rondleiding en proef de locatie.